Kampanya 50 bin TL'yi buldu

Kampanya 50 bin TL

Çocuklar Annesiz Kalmasın” sloganıyla Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, Manşet, İl, Pusula, Sözcü ve Tercüman gazetelerinin başlatmış oldukları Mobil Mamografi Gezici Aracı Kampanyasına” 1 haftada 50 bin TL bağışta bulunuldu.

ANNELERİMİZ ve ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

10 Bin TL ile kampanyaya katılan İşadamı Hacı İbrahim Oğulları firması yetkilisi Hasan Çiçek, kampanyanın kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ederek, “Bizim de çorbada bir tuzumuz bulunsun. Onurlu bir davranış gösteren gazetelerimize Kırıkkale adına şükran borçluyuz. Yapmış olduğumuz bu bağış annelerimiz ve çocuklarımız içindir” dedi.

GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN

İşadamı ve siyasetçi Abdullah Öztürk de kampanyaya 5 bin TL ile destek verirken, “Gazeteler olarak toplum yararına bir kampanya başlatmışsınız. Biz de bu onurlu mücadelenizde yanınızda olduğumuzu göstermek amacıyla gönlümüzden geçen rakamı çocuklarımızın geleceği için bağışta bulunuyoruz. Kırıkkale halkının bu kampanyaya destek vermesini canı gönülden istiyoruz” diye konuştu.

GURUR VERİCİ BİR KAMPANYA

MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, İşadamı Deniz Han Vural, Kaplanlar Kuyumculuk sahiplerinden Mustafa Kaplan ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer de kampanyaya biner TL destek vererek, kampanyanın yerinde olduğunu söylediler. Kampanyaya destek veren işadamları “Sizleri tebrik ediyoruz. Toplumun içinde olmak ve toplum için çalışmanız her zaman olduğu gibi şimdi de bizleri gururlandırdı” ifadesine yer verdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü